Online játék

Pierre vallomásai

Közéleti dolgok, hírek, érdekességek, felfedezések megosztása a vélemény szabadjogú formálásához.

Képek a nagyvilágból

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vén csontok (Old Dogs) premier

2010.02.24. 20:11 :: Pierre vallomásai

 Adott két barát, akik az üzleti életben sikeresek. Nincs is más dolguk mint, hogy megkössék életük naqy üzletét. Sok pénz, csillogás, mindenük megvan, ami kellhet. Charlie (John Travolta) a nőcsábászt, a Dan (Robin Williams) pedig egy kicsit ügyetlenebb karaktert alakít a filmben. Minden megy a maga medrében, amikor is egy nap feltűnik Dan régi szerelme, aki egyből be is állít két porontyal, hogy Ő most börtönbe megy 2 hétre , és szeretné ha vigyázna a gyerekekre, akik ráadásul a saját kölkei! Innentől kezdve teljesen felborul az életük. Onnantól hőseinknek egy nyugodt perce se lesz. Végül a nagy forgatagban nehéz döntés elé állítja a sors Dan-t. Vagy elmegy Japánba az évszázad üzletét megkötni (megtartani) vagy pedig marad a frissen létrejött családjával.

Dan elsőre úgy látszik fontosabbnak tartja az eddigi kényelmes életét, de Japánban rádöbben mennyire rossz döntést hozott. Fogja magát és visszarepül Amerikába visszaszerezni a családját. Sok kalamajka révén happy end lesz a vége.Bár nem kevés nevetőgörcsöt okozva számnukra.

Kicsit kétkedve fogadtam ezt a filmet,mert nem nagyon tudtam hova tenni John Travolta nevét a vígjáték műfaja közé,  de számomra ismét bebizonyította ez a két sztár, hogy nem véletlenül Ők a szakma nagy "Öregjei". Ajánlom mindenkinek, aki egy könnyed kis szórakozásra vágyik, vagy esetleg gondolkozik a gyerekvállaláson!:)

( 5*/4*  ) 

 

Film előzetese:

https://www.youtube.com/watch?v=WyNRh9kxJPM&feature=PlayList&p=AAC99B0645ADA6F5&playnext=1&playnext_from=PL&index=34

 

 

Szólj hozzá!

 Online játék

A bejegyzés trackback címe:

https://pierrevallomasai.blog.hu/api/trackback/id/tr261787717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása