Pierre vallomásai

Közéleti dolgok, hírek, érdekességek, felfedezések megosztása a vélemény szabadjogú formálásához.

Képek a nagyvilágból

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A T-com titkai!

2010.04.20. 18:35 :: Pierre vallomásai

  Bizonyára feltűnt azoknak akik olvassák a blogomat, hogy nem nagyon kedvelem a mobilszolgáltatókat, mert egyszerűen nem lehet rendesen nyomon követni az ember havi kiadásait a szolgáltató felé, mivel nem egyértelműek a számlázási tételek.

Gyakran előfordul velem, de gondolom mással is, hogy kicsit elszámolja magát a telefonálási költségeket illetően. Vagy azért, mert adott hónapban sokkal több elintézni valója volt, vagy azért, mert egyszerűen csak sokat pofázott.

Azért többségében nem vagyok egy "partyarc", aki nyomon követi mindenkinek a napi történéseit, sem pedig egy twitterező alkat. Mindezektől függetlenül észrevettem, hogy néha nem frankó az elszámolás a havonta küldött papíron.

 Most sokan azt mondhatják én kártyás vagyok nem előfizetéses hahaha. Én se voltam mindig előfizető, de egyszerűen csak így érzem magam biztonságban, hogy ha baj van akkor  bármikor tudok telefonálni, és nem azon a pár forinton múlhat az élet. 

Visszatérve az eredeti kiindulási pontunkhoz, már évek óta azon gondolkoztam, hogy miért nem másodperc alapon számláznak nekünk mezei halandóknak, pont úgy mint a céges emberkéknek. 

Eljött az idő, hogy erre választ kapjunk, mivel a FEOSZ és a KÖFE beperelte a T-Com-ot a tisztességtelen szerződési feltételek miatt!

Remélhetőleg lesz foganatja ennek az egész hercehurcának és nem intézik el az egészet a per után egy ejnye-bejnyével.

Szerintem azt is vizsgálnia kéne az illetékes szerveknek, hogy az adott társaság más országban milyen bevett stratégiákkal dolgozik. Ezzel elejét vehetnék a tisztességtelen versenynek. Másik sarkalatos pont az a mobiltelefonok értékesítési díja.

Tudván, hogy a mobilszolgáltatók nagy tételben veszik a telefonokat így nagy kedvezményben részesülnek. Ezért számomra érthetetlen, hogy az itthoni több tízezer forintos telefon odakint, hogy kerülhet 1 Euros áron forgalomba?!

Iszonyatosan dühítő, hogy nem egyformán bírálják el az embereket. Úgy tudom unios államban élünk, tehát az unios bánásmódok illetik meg az embert. Nyílván most nem akarok sarkalatosnak tünni, de amikor rendesen fizet az ember már évek óta, akkor legalább ez a minimum, amit elvárhatunk, hogy ne trükközzenek az velünk. 

Forrás: http://baon.hu/orszag-vilag/gazdasag/perelik-a-fogyasztovedok-a-t-mobile-t-a-ceg-cafol-300340

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pierrevallomasai.blog.hu/api/trackback/id/tr11937722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása