Online játék
 Online játék

Pierre vallomásai

Közéleti dolgok, hírek, érdekességek, felfedezések megosztása a vélemény szabadjogú formálásához.

Képek a nagyvilágból

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Védd a magyar munkahelyeket!

2010.04.21. 21:35 :: Pierre vallomásai

 Sok helyen lehet hallani, hogy teljesen leépülnek a magyar kisvállalkozók, közülük is leginkább a mezőgazdasági termelők. A nagy multik jönnek, látnak, és győznek?

A kis termelő nem tudja felvenni a harcot a nagy tőkével, de esetleg Te segíthetsz neki!

Hogy hogyan? A válasz egyszerű. Vásárolj magyar terméket, főleg ha lehet a helyi közösségedből. Ezzel esélyt adsz a vállalkozónak a túlélésre illetve fejlődésre. Egy kis odafigyeléssel sokat tehetünk a magyar gazdaságért, és munkahelyekért. Gondolom most sokan mondhatják, hogy ha drágább akkor nem veszem meg inkább megveszem az olcsóbbat. Lehet, hogy válság van, lehet hogy az embereknek nincsen pénzük, de ez nem lehet kifogás. Ha mindenki annyival segítene mint amennyire tudna akkor most nem itt tartanánk ma.

Nem azt mondom, hogy az Alföldön szüretelt kávét igyál, csak azt, hogy ha van két egyforma minőségű termék akkor vedd meg inkább a magyart! Ezzel két dolog fog bekövetkezni. 1.Te elégedett leszel a termék minőségével 2. Munkahelye(ke)t mentesz meg!

Élj egy kicsit következetesebben és talán akkor kevesebb munkahely fog megszünni a közel jövőben!

Segítsük ki a gazdaságot a betegségéből!

 

 http://www.tudatosvasarlo.hu/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pierrevallomasai.blog.hu/api/trackback/id/tr401941140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása